Neden *NordVPN* ?


Güvenli Wi-Fi

CNordVPN’in süper güvenli ve gelişmiş VPN servisini kullanarak, banka hesabınızı kontrol edin, online alışveriş yapın ve halka açık eğlence yerlerinde çok daha fazlasına erişin. Sadece tıklayın ve girin. Online olarak ne yaparsanız yapın, evde yapıyormuş gibi güvenli olsun. Hatta aslında daha da güvenli. İşin gerçeği, bankada ya da mağazada olduğunuzdan daha güvenli.

Kısıtlamasız internet

Filtreli, bloklanmış bir internet, teyzenize benzer insanların sevebileceği kitaplarla dolu bir kütüphaneyi ziyaret etmek gibidir. NordVPN’e atlayın ve Hulu, Netflix, BBC, ITV, Sky, RaiTV gibi çok daha fazlasına anında ve dünyanın her yerinden erişim sağlayın. Engellenen sosyal websiteler, P2P dosya paylaşım sistemi veya VoIP uygulamaları mı? Engellerini hemen kaldırın ve tüm internet sitelerine ve yasaklı içeriklere NordVPN ile erişim sağlayın.

Tamamen gizlilik

Kendi taksinizle gezintiye çıkmak varken neden omzunuzun üzerinden sizi dikizleyen insanlarla dolu bir otobüste yolculuk edesiniz ki? NordVPN size halka açık internet için gizli ve hızlı bir yol açar. Devrim niteliğindeki 2048-bit SSL şifreleme kullanılarak verileriniz yolun her adımında, en süper bilgisayarın bile güvenliğini kıramayacağı biçimde korunur.

-------------------------------

NordVPN’i seçmenin önemini göstermek için gerçek durumlar.

Double Data Encryption

Çift veri şifrelemesi

NordVPN’in Çift VPN teknolojisi ile, veriler bir kere değil tam iki kere şifrelenir. Endüstrideki en katı güvenlik budur ve sadece NordVPN’de mevcuttur.
Superfast Servers Everywhere

Her yerde çok hızlı sunucular

Dünya üzerinde, 54 farklı ülkede 695 sunucu lokasyonuna sahip olan NordVPN’nin geniş ağına katılın. Biz Antartika hariç bütün kıtaları kaplıyoruz. Çünkü sadece penguenler İnternete ihtiyaç duymaz.
Lightning Speed

Yıldırım Hızı

Bir F1 aracı kullanırken dünyanın nasıl göründüğünü bilir misiniz? Aynen, biz de bilmiyoruz fakat NordVPN ile video akışının veya sörfün böyle bir şey olduğu konusunda iddiaya girebiliriz.
Easiest VPN Ever

Şimdiye kadarki en kolay VPN

NordVPN kullanmak sadece bir tıklamanıza bakar. NordVPN’in güvenli VPN yazılımı sayesinde tüm zor işler hallolurken siz de eğlenmenize bakarsınız.Tabii işinize de, eğer gerekirse.
Strict No Logs Policy

Katı Kayıt yok politikası + Tor VPN

NordVPN, internette hiçbir şekilde kayıt tutmaz. Eğer birisi sorarsa, yapabileceğimiz en iyi şey, omuz silkmektir.Biz bu işi böyle seviyoruz.
Automatic Kill Switch

Otomatik kapatma düğmesi

Eğer VPN bağlantınız koparsa, otomatik kapatma teknolojimiz önceden belirttiğiniz tüm siteleri veya yazılımları kapatır. Böylelikle hassas verilerinizin kazayla açıkta kalması gibi bir derdiniz olmaz.